SebolooooSeasoned Newcomer7 days agoEa fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Show MoreDxDiag.txt108 KB
EA_KubaCommunity Manager5 days agoHej Seboloooo Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kalina
Recent DiscussionsNie mogę wejść do Ultimate Team. Hej, od wczoraj nie mogę wejść do UT. Jestem normalnie połączony z serwerami, mogę np wejść w kluby, ale przy każdej próbie wejścia do UT pisze, że "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jes...Czerwona kropka Czerwona kropka w prawym dolnym rogu ekranu,po co to jest? Czy ea ma świadomość że najnowszy wynalazek to rozwalanie ekranów oled? problem z odpaleniem fc 26 na pc z steam siema ogólem kupil dzis fc 26 i 2 razy reinstalowalem i nic mi to nie dalo i jak sie odpala to jest uruchamianie gry i potem juz nic FC 26 nie uruchamia się na komputerze PC Zakupiłem grę FC26 zainstalowała się, ale podczas uruchomienia gdzieś „znika”, na folderze jest komunikat, że działa, próbowałem odinstalować i zainstalowałem ponownie, naprawiałam i nadal jest ten s...Przepustka Nie mogę wejść do karnetu (przepustki) bo jest napisane że przepustka jest niedostępna odinstalowałem grę i zainstalowałem i nie pomogło nie działa przez ultimete team i przez munu