SebolooooNew Novice28 days agoEa fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Show MoreDxDiag.txt108 KB
Recent DiscussionsProblem z mailem Co może być powodem i jak mogę to naprawić jeśli nie mam podpiętego żadnego numeru telefonu ani drugiego maila do konta EA a na jedyny mail nie przychodzą mi kody weryfikacji a we wszystkim potrzebny...Ea fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Problem z grą W środę zakupiłem fc26 i wszystko działało super. Dzisiaj chciałem pograć i od początku były problemy. Po 20 sekundach gra zaczynała się ścinać i w menu i w meczach nawet offline. Później wyłączałem ...Mimo wygrania 7:3 i zakończeniu spotkania gra przyznała mi przegraną Witam, właśnie skończyłem mecz o godzinie 23:20 około, mimo wygrania z dużą przewagą nad przeciwnikiem i zakończeniu meczu, EA FC 26 uznała że mecz przegrałem, nie wiem jakim sposobem, mecz zakończył...Nie moge ukończyć zadania Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...