SebolooooNew Novice3 months agoEa fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Show MoreDxDiag.txt108 KB
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoCzy możesz wygenerować DxDiag z poziomu nowego konta administratora oraz opisać, jak zachowuje się gra na tym profilu?
Recent DiscussionsRozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe Bład pojawił się rano podczas grania w trybie RUSH, mogę wejść do trybu RUSH, do pokoju dodawani są inni gracze, jednak po potwierdzeniu wszystkich zawodników wyskauje błąd. W innych trybach jest ten...niestabilne połączenie od jakos 5 miesiecy mam ten sam problem i wiem ze to problem zwiazany tylko zfifa podczas gry mam sciny zwiazane z packet lossami mam totylkow fifie niewiem jak to naprawic gram na pc Problem z działaniem gry po aktualizacji Drugi raz jest taka akcja, zjerdoliliście coś w updacie. Zrobione jak w opisie powyżej. Zmieniłem ze 120 na 60 i stop systemu po dosłownie 5 sec meczu. Dostosujcie grę do sterowników! RTX!!!! Było ta...Crash Podczas grania gra się crashuje lub cały komputer(raz tak raz tak). W pierwszy dzień wszystko super działało, a od 2 dni nie jestem w stanie zagrać pełnego meczu w trybie kariery menedżera. Sposoby z...Problem z Klubami Przez ostatnie 2 tygodnie jako menedżer swojego klubu nie mogę zmienić swoich strojów, stadionu, rzeczy w stadionie, zasobów klubowych a przede wszystkim ustawień klubu takich jak zmienienie klubu na...