9i2vxv7n6k3lSeasoned Newcomer11 months agoEa sport fc 26 crashing pc Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem specyfikacja ryzen 7700 rx9070 xt Show More
Recent DiscussionsGra nie uruchamia się. Cześć, od dłuższego czasu nie jestem w stanie uruchomić gry. Czy to przez steam, czy przez ea app, nie jestem w stanie zagrać. Próbowałem weryfikować spójność plików gry, reinstall gry, uruchamiać ja...Reżyseria Do twórców ea i fc26 jak już rezyserujecie grę to tak by było widać rywalizację dwóch graczy a nie bieganie beż celu , bardziej spowolnić się już nie da? Ile mozna zgłaszać jeden błąd? Game crashed within seconds of a match -Event Viewer log attached Hello everyone, I'm reaching out because I've hit a wall with a crashing issue on EA SPORTS FC 26 (PC version) and I'm hoping someone from the community or EA support can point me in the right direc...EA SPORTS FC 26 nie działa Dzień dobry FC 26 nie uruchamia się. Do tej pory próbowałem: uruchamiania jako administrator i bez tej opcji. aktualizacji sterowników karty graficznej. odinstalowania i ponownej instalacji ant...Nie działa online Hej, mam problem z Fifa, ponieważ nie mogę grać online, mimo że na koncie mam Xbox game pass. Sprawa wygląda tak, że mam dwa konta na jednym Fifę a na drugim game pass (ustawione jako konto główne)...