Forum Discussion

kacperitow's avatar
kacperitow
Rising Newcomer
15 days ago

FC 26 nie uruchamia się - czarny ekran i błąd po starcie

dzendobry hciałbym zgłosić błont od kilku dni niemoge uruhomić po ładowaniu mam ekram carny i wyskakuje błond myśle ze to też problem z anty czitem fc 26 prubowałem wszystkih metod gre zakupiłem na epi games 1 tydzeń temu czekam na kontakt dzenkuje

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Hej kacperitow​ 

Dzięki za Twój post. Zmieniłam jego temat, tak aby lepiej odzwierciedlał opisywany problem.

Jeśli po uruchomieniu gry pojawia się czarny ekran, a następnie komunikat o błędzie, podeślij proszę zrzut ekranu z tym komunikatem. To pomoże ustalić, na którym etapie uruchamiania pojawia się problem.

Napisz też, jakie dokładnie kroki masz już za sobą. Wspomniałeś, że próbowałeś różnych metod, ale dobrze byłoby wiedzieć, czy wykonywałeś m.in.:

• weryfikację plików gry,
    • reinstalację EA App i EA AntiCheat,
    • uruchamianie Epic Games Launcher, EA App i FC 26 jako administrator (oraz test z wyłączoną tą opcją),
    • utworzenie nowego konta administratora Windows.

Dołącz również raport DxDiag. Dzięki temu będzie można sprawdzić, czy w systemie nie pojawiają się błędy, które mogą powodować problem z uruchomieniem gry.

• kacperitow's avatar
    kacperitow
    Rising Newcomer
    11 days ago

uruchamianie Epic Games Launcher, EA App i FC 26 jako administrator (oraz test z wyłączoną tą opcją to zrobiłem a reszte nie