Forum Discussion

przeminho92's avatar
przeminho92
Seasoned Newcomer
23 days ago

Fc 26 wyłącza się

Witajcie. Mam problem z grą fc 26, otóż po uruchomieniu ekranu startowego gra się wyłącza i wyrzuca błąd zaś sama konsola wraca do ekranu startowego. Wszelkie dostępne sposoby rozwiązania problemu pomagają tak, że mogę zagrać w Ultimate Team max 40 minut meczu i wszystko pojawia się ponownie (reset w trybie bezpiecznym, przywracanie konsoli do ustawień fabrycznych, reinstalacje gry wielokrotnie mam za sobą)

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej przeminho92​ 

Jeśli reset w trybie bezpiecznym, reinstalacja i przywracanie do ustawień fabrycznych nie pomagają, a problem wraca po ~40 minutach, wygląda to bardziej na problem systemowy lub sprzętowy niż samej gry.

Sprawdź proszę, czy inne gry również się wyłączają po dłuższym czasie grania oraz czy konsola nie zgłasza komunikatu o przegrzewaniu - jeśli to nie problem podeślij nam listę błędów.

• przeminho92's avatar
    przeminho92
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Nie ma problemu z innymi grami, co ciekawe wersja na ps4 działa normalnie, ale nie po to kupowałem ps5 żeby grać w wersje niższej jakości. Kod błędu to CE-108255-1

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Możesz przetestować czy grając nowym skladem widzisz ten sam komunikat błędu.

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

W przypadku, jeśli sytuacja się nie zmieni, skorzystaj z porad SONY: Jak naprawić błąd CE-108255-1

• przeminho92's avatar
    przeminho92
    Seasoned Newcomer
    16 days ago

Niestety, żadna z wyżej wymienionych czynności naprawczych włącznie z poradami SONY nie przyniósł efektu. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 38 minutes ago
1,328 Posts