Forum Discussion

RQALF30's avatar
RQALF30
Rising Rookie
3 months ago

Gra nie zalicza zadań

Nie zalicza mi wykonanej grupy zadań "Podstawy"/"Droga do zawodowstawa"/Ukończ "Wejdz do akcji" przez co nie mogę odebrać pick TOTW max. 86. Mam zrobione normanie zadania z "Podstawy"/ "Wejdz do akcji".

Proszę cos z tym zrobić, nie jestem jedyna ofiarą tego oszustwa. Dodam ,że rok temu oszukali mnie 1:1 w ten sam sposób. Miałem zrobione wszystkie momenty w grze, miesiąc później dodali zadania z momentami,  nie mogłem ich zaliczyć, bo mialem zrobione momenty , a nowych momentow zrobili. To w sumie teraz chyba bardziej mnie oszukali. 

5 Replies

• YetiPLLL's avatar
    YetiPLLL
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Trzeba było admina obrazić to odpiszę od razu. Tak to możesz i tydzień czekać(bo tyle już trwa ten błąd) i ci odpiszą, że badają sprawę xd

• RQALF30's avatar
    RQALF30
    Rising Rookie
    3 months ago

Najgorzej ,że ludzie robią taki syf na forum, że nigdzie się to nie przebije, nikt tego nie zobaczy. Ten komentarz to tylko próba podbicia tego wątku na forum troche wyżej. Pozdrawiam wkurzonych jak ja

• EA na Twitterze poinformowało, że pracuje nad rozwiązaniem problemu, zatem temat jest żywy i widzą, że ludzie mają problemy w tym aspekcie. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 24 hours ago
971 Posts