Forum Discussion

Siur_Mistrz's avatar
Siur_Mistrz
Rising Newcomer
5 days ago

Input lag na PC w grach offline i online.

Nic nie działa literalnie nie da się nic zrobić w każdym trybie mój pad po prostu przestaje działać nie ma żadnego kontaktu z EA żeby domagać się zwrotu bo 180 zł to jednak nie chodzi piechotą. Próbowałem każdego możliwego poradnika jak to naprawić i nic nie działa. EA powinno zająć się problemami na PC a nie je ignorować czekam na kontakt od nich albo jakąkolwiek pomoc. Chcę zwrotu pieniędzy za to coś, albo żeby ktoś naprawił w końcu ten problem.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 hours ago

Hej Siur_Mistrz​ 

Potrzebuję kilku dodatkowych informacji:
    Napisz proszę, którego klienta używasz do uruchomienia FC 26 (EA app czy Steam).
    Podaj model pada i sposób podłączenia – kabel czy Bluetooth.
    Daj znać, czy problem występuje od startu gry, czy pojawia się dopiero po chwili grania.
    Napisz też, jakie rzeczy już robiłeś, np. zmiana portów USB, instalacja innych sterowników, wyłączenie Steam Input, reset ustawień gry itp.

Z opisu wygląda to najczęściej na konflikt sterownika kontrolera albo problem z obsługą urządzeń wejścia w systemie. Żeby lepiej ocenić sytuację, podeślij proszę aktualny raport DxDiag.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 22 minutes ago
1,041 Posts