Forum Discussion

MichaelKilawok's avatar
8 hours ago

Jak EA zamierza naprawić szkodę poszkodowanych graczy

Jak planuje EA naprawić szkodę osób, które kupiły grę przed premierą za 420 zł, a gra jest zepsuta, zawiesza się, mrozi ekran ?

Bo rozumiem, że wszyscy pokrzywdzeni zostanie ich szkoda naprawiona ?

Specjalnie kupowałem grę przed premierą, i chciałem szybko zacząć grać, żeby wejść dobrze w rozgrywki i zbudować dobry skład, a okazuje się, że na nic przydało się zakupienie gry po znaczniej wyższej cenie, niż w dniu premiery, bo gra jest zepsuta, i to z winy nie graczy, a EA.

Oczekuję na odpowiedź tutaj w tej sprawie.

8 Replies

• U mnie nawet sie gra nie odpala tylko wywala czarny ekran i powrot do EA App, cos pokominowalem to teraz mam ekran logowania Origina xD Przeciez to smiech na sali jest, zeby kombinować na milion sposobów zeby odpalić grę XD

• eXpertiv3's avatar
    eXpertiv3
    Seasoned Novice
    7 hours ago

No w tym roku polecieli po całości ja nie mogę grać w Rivlasy ani meczów turniejowych bo kontroler nie reaguje w grze moge podać piłke bez gierunku i wziąć przerwe, działa tylko squad battle i momenty :/ , problem jest od 5 dni i dalej nic z tym nie zrobili... żenada EA

• Cypriano_K's avatar
    Cypriano_K
    Seasoned Novice
    6 hours ago

Dokładnie ludzie kupili specjalnie przedpremierowo za większe pieniądze a nawet grać się nie da. Przykładowo ja nie rozegralem nawet jednego meczu przez błądy gry i wiem że inni też mają takie problemy. Znając życie nie dostaniemy żadnej rekompensaty 

• olek3m's avatar
    olek3m
    New Traveler
    5 hours ago

Może głupi pomysł, ale gdyby tak zgłosić ich na stronie UOKiK XDD

• Tomson808's avatar
    Tomson808
    Seasoned Rookie
    4 hours ago

To wcale nie jest głupi pomysł żeby gdzieś to zgłosić najprędzej do rzecznika praw konsumenta

• Wicek1987PL's avatar
    Wicek1987PL
    Seasoned Novice
    4 hours ago

chyba wolałbym zeby mi gra nie odapalała, niz to ze pad mi nie reguje 80% czasu gry i sie wkurzam😂 smiech przez łzy

• Czekamy na odpowiedź ea, zobaczymy, czy mają honor, czy też mają w 4 literach graczy.

• olek3m's avatar
    olek3m
    New Traveler
    4 hours ago

Od 7 dni ten problem występuje a oni nic nie zrobili polecam prześledzić inne wątki to jest cyrk **bleep** 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.248 PostsLatest Activity: 46 minutes ago