Forum Discussion

dawid3210987654's avatar
dawid3210987654
Seasoned Novice
9 hours ago

Jesteście żałośni

Czy do jasnej cholery możecie coś zrobić ??? Jak długo mamy czekać ??? Zwroty pieniędzy nie dostaniemy bo wasza polityka jest chora, sprawę sadowa przegramy bo macie pieniądze, która od nas wydoiliscie, więc naprawicie ten cholerny błąd który powoduje wyrzucanie z każdego meczu online... Z każdym dniem tracimy mnóstwo coinsow i cierpliwości... Aktualnie mamy połowę gry za którą zapłaciliśmy... 

6 Replies

• Regulamin nie może być sprzeczny z prawem, także zapisy o rękojmi jak najbardziej mają tutaj zastosowanie. Problem, z którego zapewne wszyscy menadżerowie EA zdają sobie sprawę, jest taki że indywidualnie koszty procesowe znacznie przewyższają stratę pojedynczego gracza, a pozew zbiorowy ma tak małe prawdopodobieństwo zmaterializowania się, że po prostu opłaca się ignorować graczy. Dodatkowo cały mechanizm "pomocy" jest nastawiany na to, żebyś dał sobie spokój ze zgłaszaniem czegokolwiek. Pisanie na forum nic nie daje, odsyłanie do Q&A nic nie daje, a jak już się dostaniesz na czat, to dostaniesz gotowe formułki, że "zespół pracuje i przekażemy Twoje uwagi dalej i narazie, cyk pora na CSa." 

Tak to wygląda, dla tej korporacji jesteśmy nikim. 

A tak w ogóle to szczytem bezczelności są niektóre odpowiedzi na tym forum, gdzie pracownicy EA przeklejają jakieś chałupnicze metody tymczasowej poprawy gry, ktore wrzucili inni gracze dopisując (parafrazuje)- "fajnie, jak naprawisz reszte to daj znać".

• Weź mi nie odpisują w ogóle, cheaterzy normalnie w futa pykają, mi nagle laguje gdzie mój komputer ma 50% zużycia procesora podczas gry pomimo, że ustawienia mam na średnich v-sync 33% itd oraz posiadam RTX 3060 to i tak gra działa jak szrot, inaczej tego nie można nazwać, a supporci to w ogóle udani jeden support z Indii mi tak polecił, że musiałem ustawiać kompa do stanu fabrycznego, tylko dlatego, żeby się okazało, że ja odkryłem lukę, że save nie działa w karierze, a ten mi jakieś dziwne polecajki i do tego zamknął sprawę i nie mogłem do niego napisać 

• vi2q842obqsq's avatar
    vi2q842obqsq
    New Traveler
    3 hours ago

mi jeden chłop napsial ze to, że trace kontrole nad zwodnikami online to nie jest błąd :)

Druga osoba przy kolejnym zgłoszeniu napisała ze oczywiście sprawy nie zamykamy i będzie przekazana dalej po czym po zakończeniu czatu - sprawa zamknięta. Niestety cięzko nie odnieśc wrażenia, że cały ten system jest zbudowany po to aby pozornie wykazywać profesjonalną pomoc ( instrukcje na stornie, fora, czat), podczas gdy tak na prawdę to w całym tym procesie na żadnym etapie nie ma nikogo, kto merytorycznie odniesie się do sprawy. 

Ja bym chciał tylko znac odpowiedz na jedno pytanie - Czy gra online w którą częśc użytkowników nie ze swojej winy (sprzęt spełnia wymagania) nie może grać bo nei da się sterować zawodnikami jest kompletnym i pozbawionym wad produktem? 

Oczywiście nikt nie odpowie na to pytanie, bo wiązałoby się z przyznaniem do zasadności zwrotu pieniędzy w ramach rękojmi. 

No, ale za to co dzień mamy w sklepie nowe paczki a rekompensate dostaną ci co wydadzą FP i zamiast niewymiennej dostaną wymienną ikone. Wtedy tak, trzeba dać rekompensate.

• 4WBWMOJEJPACE's avatar
    4WBWMOJEJPACE
    New Novice
    3 hours ago

Zacznijmy od tego mam ten sam problem od Fify 22 do dzisiaj się nie dowiedziałem czemu mam lagi dają mi trzy sposoby i trzy sposoby nie działają xd, ale lepiej olać graczy i w następnym roku wydać to samo

• prawda , wlasnie caly czas mam ten blad , slyszalem na tiktoku zeby wylaczyc crossplay , ewentualnie wlaczyc i wylaczyc