Nikodemos334Newcomer9 months agoKarty „not found” na pc Witam od eventu scream na komputerze wszystkie karty są szare z napisanem not found . Ma ktos jakieś rozwiązanie reinstalacja gry niestety nie pomogła
Recent DiscussionsFC 26 zamyka się podczas logowania do serwerów EA Witam. Od kilku dni próbuję rozwiązać problem z EA SPORTS FC 26. Wraz z pomocą ChatGPT wykonaliśmy bardzo szczegółową diagnostykę systemu, analizę logów Windows oraz plików DMP w WinDbg, jednak pr...Nie zapisuje taktyki Witam, co mam zrobić jesli za każdym razem jak zagram mecz w rivals zmienia mi taktykę i jesli wybieram tą poprawną to i tak pokazuje blad? Przełaczanie Zakupiłem nowego pada bo stary mi sie zepsul, i pare dni pierwszych bylo dobrze lecz od jakiegos czas mam tak gdzie pad mi randomowo wibruje i tylko w fifie bo jak przelacze na przeglądarke to jest w...FC 26 nie uruchamia się - czarny ekran i błąd po starcie dzendobry hciałbym zgłosić błont od kilku dni niemoge uruhomić po ładowaniu mam ekram carny i wyskakuje błond myśle ze to też problem z anty czitem fc 26 prubowałem wszystkih metod gre zakupiłem na e...Ping 10 i nie stabilne połączenie 🤣🤣🤣 Ping 10 i w grze nie stabilne połączenie śmiech na sali a patologia dalej śpi dno pracusie ea dno🤣🤣🤣