vi2q842obqsqNew Traveler7 months agoKosmiczne opóźnienie w sterowaniu na PC Kolejny dzień, kolejny brak możliwości korzystania z produktu. Jutro kolejne nagrody za DR, których nie odbiorę bo przez 10 sekundowe opóźnienie w reakcji gry na komendę wydaną na padzie, no nie da...Show MoreDxDiag.txt103 KB
vi2q842obqsqNew Traveler6 months agoAktualizacja - Nadal nie da się grać w Rivals przez kosmiczne opóźnienie w sterowaniu.
Recent DiscussionsTor przeszkód fc 26 Jaja se robicie???? Osiem meczów wygranych straciłem przez te błędy! Co to ma być???? Oddawać mi wygrane!!! Nie można pobrać danych z trybu szybki mecz spróbuj ponownie później Witam serdecznie chciałbym zagrać z kolegą na jednej konsoli Xbox series x chodzi mi o granie kanapowe jeden obok drugiego. Problem jest z drugim padem którego trzeba powiązać z jego kontem żeby mógł...Profile szybki mecz na Xbox Series S W trybie szybki mecz gra wymuszała nadawanie nazw, dlatego mam przypadkowe, w stylu "aaa", aaaabbb itp. Nie mogę ich usunąć. Usuwanie profilu z poziomu gry nie działa, usuwałem w opcjach konsoli (lok...Ultimate Team problemy z wejściem w tryb Witam czy ktoś z was też ma problem z FC26 mianowicie nie mogę wejść w tryb UT wyświetla się ,,w tej chwili połączenie z trybem ultimate jest nie możliwe wrócisz teraz do głównego menu FC HUB też się...Błąd przy probie połączenia konta w trybie "szybki mecz" Przy grze lokalnej na 2 osoby, tylko jedno konto (aktywne) jest połączone w trybie szybki meccz. Drugie zaś, mimom wielu prob, wyskakuje komunikat, aby spróbować póżniej. W FC 25 działaąło to bez pr...