Forum Discussion

1219833e3b5f698b's avatar
1219833e3b5f698b
Seasoned Newcomer
5 days ago

Nie da się grać w Rivals

Witam wczoraj 1 raz uruchomiłem grę i chciałem zagrać w Rivals niestety pad nie reaguje wgl jedynie co to mój zawodnik stoi na środku boiska i nie da się nim ruszyć gdzie kolwiek jedynie co to da się podać piłkę ale nie reagują na ruch znowu coś zepsuli po Aktualizacji i nie da się grać w Rivals online no mój zawodnik stoi i nie da się nim biec owszem na rush da się grać ale na Rivals już nie Naprawcie to !!!!

5 Replies

• Wisniaa77's avatar
    Wisniaa77
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Mam od tygodnia problemy z graniem w tryby 11vs11 online . Wystepuje lekkie zawieszenie internetu i wtedy pad przestaje dzialac na dobre kilkanascie sekund, i tak co chwile.Probowalem juz wszystkiego w ustawieniach i nie pomaga. Mam dosc tego nie moge normalnie zagrac Division Rivals. Chcialbym tez zaznaczyc ze problem nie lezy ze strony mojego internetu tylko z bledu gry poniewaz patrzalem na  stronie na moj internet i jest okej a np.w trybie Rush nie wystepuja zadne scinki. Najgorsze w tym jest to ze ten pad przestaje dzialac i nie moge nic z tym zrobic (rowniez chcialbym zaznaczyc ze z padem tez jest wszystko okej). Prosze o pilny kontakt bo nie po to placilem tyle pieniedzy zeby grac tylko offline mecze. Z gory dziekuje

• zgmtech's avatar
    zgmtech
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Mam to samo, zaczal przerywac, nie da sie sterowac zawodnikami, mam wrazenie ze po kliknieciu podania zawodnik reaguje dopiero po kilku sekundach, nie da sie nimi sterowac. Ustawialem vsync, ograniczalem liczbe klatek, zmieniałem jakosc na niską, usuwalem profil ustawien i nic nie pomoglo. Prosze o pomoc. Działa offline w zwyklych meczach bez zarzutu, tylko w rivals tak przerywa, wiec to cos z tą a nie z padem

• zgmtech's avatar
    zgmtech
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Mam dokladnie to samo, pad dziala w meczach offline a w rivals przestaje. Próbowalem juz różnych sztuczek z reddita i nic nie pomogło. Czuje sie oszukany

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 hours ago

Hej zgmtech​ 1219833e3b5f698b​ 

Opisany przez Was problem jest nadal analizowany przez nasz zespół. W tym wątku na forum znajdziecie obejścia zaproponowane przez społeczność. W tym wątku również poinformujemy gdy otrzymamy potwierdzenie rozwiązania problemu. 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.486 PostsLatest Activity: 7 minutes ago