Forum Discussion

skur3byk's avatar
skur3byk
New Rookie
3 months ago

nie działa mi webbapp FC26

nie działa mi webbapp, ani na pc, ani na telefonie.
Czy ktoś ma podobne problemy. FC26.
Gra zakupiona w przedsprzedaży.  Komunikat jaki widać na zdjęciu pojawia się od samego początku.

16 Replies

• Dzięki EA. Za odpowiedź nic nie rozwiązującą i tylko potwierdzającą, że problem jest u Was nie i mnie, i nie zrobienie niczego.

• skur3byk's avatar
    skur3byk
    New Rookie
    2 months ago

Witam. 

Jak długo jeszcze będzie trwał ten "po pewnym czasie"? 

Gdy gram w fc26 i chce się zalogować w webapp, to wyświetla się coś nowego(nie możesz uruchomić bo jesteś zalogowany w grze). Ja zakończę grę, to pojawia się to co wyskakuje ten sam komunikat co w pierwszym poście. 

Czy to naprawdę tak trudno naprawić. Na konto z fc25 nie logowałem się  już od ok 3 tygodni.

• skur3byk's avatar
    skur3byk
    New Rookie
    2 months ago

Dalej webb app nie działa. Już trochę czasu minęło. Kiedy będę w stanie się zalogować. Kiedy minie ten "po pewnym czasie" ? Prosiłbym o nie ignorowanie tego postu. 

• skur3byk's avatar
    skur3byk
    New Rookie
    2 months ago

Dalej nie działa. Ciągle wyskakuje komunikat o problemach z logowaniem. Ten sam co na początku. Znalazł może ktoś jakieś rozwiązanie?

• skur3byk's avatar
    skur3byk
    New Rookie
    26 days ago

Czy jest możliwość zainteresowania się tematem? Jak nie działało, tak nie działa 

• drgrizzlye1's avatar
    drgrizzlye1
    New Novice
    25 days ago

Niestety, ale pier*olili Ci głupoty, grałem na PS5 W fc25 i teraz w FC26, na początku normalnie mi smigał webapp, od 3 tygodni nie działa - normalnie w gierkę mogę grać, ale webapp nie dziala. Restartowanie hasła i inne gówna, które Ci podali, nie działa i nie zadziala. 

Albo to naprawią, albo musisz grać bez webapp'a. Niesamowicie mnie to irytuje, bo tak jak dzis, chce otworzyć nagrody - to nie mogę bo nie działa. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
971 Posts