Forum Discussion

Kozkar1971's avatar
Kozkar1971
Rising Newcomer
2 days ago

Nie można pobrać danych z trybu szybki mecz spróbuj ponownie później

Witam serdecznie chciałbym zagrać z kolegą na jednej konsoli Xbox series x chodzi mi o granie kanapowe jeden obok drugiego. Problem jest z drugim padem którego trzeba powiązać z jego kontem żeby mógł zapisywać statystyki z naszych meczów . Po wejściu w szybki mecz wyskakuje komunikat "nie można pobrać danych z trybu szybki mecz spróbuj ponownie później ". W poprzednich odsłonach Fc lub Fify też miałem ten problem ale w jakiś sposób potrafiłem go rozwiązać. W tym roku od dwóch dni próbuję i nie ma efektu . Może ktoś zna sposób na rozwiązanie problemu.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 hours ago

Hej Kozkar1971​ 

Ten błąd może się pojawić, gdy gra ma problem z pobraniem danych profilu drugiego gracza lub z synchronizacją kont na konsoli. Zazwyczaj nie chodzi tu o same pady, tylko o to, że jeden z profili Xbox nie jest poprawnie zalogowany do EA lub Xbox Live.

Spróbuj najpierw wylogować się z obu kont i zalogować ponownie, upewniając się, że oba profile są aktywne i połączone z kontami EA. Potem uruchom grę ponownie, wejdź w tryb „Szybki mecz” i spróbuj dodać drugiego gracza jeszcze na ekranie startowym (tam, gdzie widać pasek z kontami). Warto też odłączyć drugi pad, a następnie podłączyć go ponownie i przypisać go do konta gracza, zanim wejdziesz do trybu gry.

Jeśli komunikat nadal się pojawia, możesz spróbować odinstalować i ponownie zainstalować grę, a także sprawdzić, czy Xbox Live nie ma żadnych problemów z połączeniem.