Forum Discussion

kowykrk's avatar
kowykrk
Seasoned Novice
2 days ago

Nie odpala gry, wyrzuca na pulpit i okno EaApp

Mam problem z odpaleniem gry.

Platforma PC gra przez  EAapp, opiszę jak to wyglądało, bo sory ale to jest kpina z użytkowników PC.

Odpalam rano grę, normalnie grałem i jak zawsze zawiesza się wasza gra gdy człowiek chce wejść odebrać nagrody przepustki sezonowej :/ , nic nie da się zrobić, bo nic na ekranie się nie wyświetla :/ i zawiesza gre.

Więc klasycznie zamknąć alt+f4, po wyjściu chce włączyć z powrotem grę  i ładuje się,pokazuje się okno ładowania shaderów itp i wyrzuca na pulpit i do aplikacji EaApp wyczyściłem pamięć podręczną, dałem napraw pliki, anticheata naprawiałem i nic to nie dało. Odinstalowałem grę, zainstalowałem i dalej to samo. 

2 Replies

• kowykrk's avatar
    kowykrk
    Seasoned Novice
    1 day ago

to mi się pojawia jak próbuję włączyć grę, wyskakuje okno logowania origin i wpisze poprawne dane ten komunikat się wyświetla, nawet rejestry wyczyściłem i ten komunikat się pojawia ;/

• kowykrk's avatar
    kowykrk
    Seasoned Novice
    2 days ago

Po czyszczeniu rejestrów, wyczyszczeniu plików data, zainstalowaniu na nowo apki i gry, po wylogowaniu i zapomnieniu wszystkich urządzeń coś takiego się pojawia i nic nie mogę zrobić. Wpisuje swoje dane do logowania i hasło i wyskakuje brak połączenia z netem. Nawet w menagerze zadań są pewne akcje EAbackground których nie mogę zakończyć procesu. EA_Kalina​ mam nadzieje ze szybko dacie rozwiązanie bo po przepatrzeniu forum i porad nic nie pomogło, nawet ram zwiększony wirtualnie przypisana gra do najlepszej karty i nic nie pomaga.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 36 minutes ago
1,378 Posts