Polak5678Rising Newcomer3 months agoNiskie FPS na komputerze w czasie meczu W każdym meczu jak zaczynam grać odrazu FPS spadają, w lobby wszystko działa względnie dobrze, zaktualizowałem sterowniki ustawiłem wydajność na wysoką i dalej mam to samo. (Fife kupiłem dopiero dwa ...Show More
Recent DiscussionsWyłączone serwery ps4 Witam. Dzisiaj całą noc grałem w ultimate team i wszystko było ok a rano mnie wyrzuciło z ultimate team i jak chciałem wejść ponownie to pisało że serwery EA są teraz niedostępne . Dlaczego? Fc 26 serwery Podczas próby połączenia z usługami online gry pojawia się komunikat informujący, że serwery EA są obecnie niedostępne. W rezultacie nie można zalogować się do usług online ani korzystać z funkcji si...Problem z ultimate team Witam mam problem z fc26 na PS4 mianowicie przy grze w ultimate team znajduje mi przeciwnika wybieram strój wszystko elegancko ładnie i podczas pokazywania składu przeciwnika wyskakuje komunikat że u...Brakującą zawartość Odebrałem nagrody za division rivals za 3 ligę i nie dostałem 500 żetonów futties wydarzenie ultimate Jakie są wymagania dla składu do tego wydarzenia, gra nie wyświetla mi poprawnie nazw takich wymagań jak również nazw ewolucji np: player_group_87