EA_Kalina zróbcie coś z tym... proszę... mam dokładnie ten sam komputer co kolega Acer Predator. Jest połowa lutego, ludzie są już zmęczeni ciągłym wysyłaniem dxdiag i szukaniem problemów u siebie, gdzie w międzyczasie jakąkolwiek gre by nie odpalili to każda z wyjątkiem FC26 chodzi płynnie na optymalnych ustawieniach graficznych... ja w tym roku nie zagrałem jeszcze pełnej Ligi Weekendowej, co więcej wchodzę raz na tydzień/dwa tylko po to by sprawdzić czy coś się poprawiło... ciężko czerpać przyjemność z tej gry gdy wcześniej był input delay, teraz masowo spadają fpsy i wciąż kombinujesz by jakkolwiek móc pograć. Gram w chyba każdą edycję od World Cup 2002 na PC, w UT od 13, nigdy nie było takich problemów jakie są teraz, gracze masowo odchodzą od gry, ja już naprawdę się zastanawiam czy Wy w jakimś celu nie sabotujecie własnego produktu bo dla mnie jest to niemożliwe by w dzisiejszych czasach mieć takie problemy, gdzie cykl życia gry wynosi 12 miesięcy, a my zaraz będziemy w połowie tego cyklu. Dodajecie kolejne ikony, eventy ale po co mi to wszystko skoro gra nie spełnia najważniejszego celu dla gracza? Czyli brak możliwości rywalizacji online?