Od wczoraj ta gra już totalnie jest niegrywalna, nie mogę rozegrać chociaż jednego meczu bezproblemowo bez spadków FPS. Próbowałem z polecanymi działaniami na angielskim forum z plikiem fcsetup.ini i nic nie przynosi skutku. Każde Wasze rozwiązanie (o ile w ogóle coś odpiszecie) nic nie wnosi, a najczęściej jeszcze pogarsza sytuację. Coraz bardziej kusi mnie by napisać z rozeznaniem się tematu do UOKiK gdyż produkt jest wadliwy, nie wiecie jak go naprawić, łącznie na zawartość w grze wydałem trochę pieniędzy z której nie mogę korzystać i łudzę się, że może w końcu znajdziecie sposób bym mógł najzwyczajniej w świecie normalnie pograć w tą grę. Mam ponad 30 lat i szczerze nie mam zamiaru codziennie bawić się w ustawieniach systemowych bo Wy macie fatalną optymalizację, mam dostać gotowy produkt tak jak inne gry w których siadam i jak mam ochotę i chwilkę wolnego od obowiązków życia codziennego gram nie przejmując się tym czy zaraz spadną mi fpsy, gdzie gram na najniższej możliwej rozdzielczości, na niskich ustawieniach graficznych, ograniczonych klatkach i jeszcze mam temperaturę na procesorze 90 stopni, gdzie w BF6 nawet nie dochodzi do takich temperatur. Załączam po raz setny dxdiag żeby dostać rozwiązanie, które będę ogarniał 20 minut, a i tak nie zadziała bo problem nie leży w ustawieniach graczy tylko w Waszym wadliwym produkcie, chciałbym w końcu zobaczyć jakiegoś gracza, który napisał po Waszym rozwiązaniu co do tego problemu na PC "Dziękuję, działa".