Czołem ! Otóż od ostatniej aktualizacji mam problem z FC 26, mam notoryczne spadki fps w drugiej połowie, jak i nieraz na początku meczu. Wcześniej miałem ten problem raz na jakieś kilkadziesiąt mec...
Poprzednie było na max rozdzielczości i bez zablokowanych klatek, a tutaj wrzucam jeszcze na 1366x768, zablokowane klatki na 90, niskie ustawienia grafiki. Błąd co do spadków FPSów oczywiście tutaj też się pojawia albo w połowie meczu albo już nawet od początku meczu. Nigdy natomiast nie pojawiło się w trakcie samej gry czyli pomiędzy minutami 1-45, 45-90. Obciążenia tutaj są znacznie mniejsze niż podczas spadków FPSów na tych samych ustawieniach xD Pierwsze grafiki z parametrami jak spadły mi fpsy były właśnie z tych samych ustawień co tutaj. Ogólnie śmiać mi się chcę bo w grudniu przed TOTY grałem normalnie bez błędów, potem był problem z input lagiem, teraz wróciły spadki FPSów i dobrze wiecie, że to Wasz błąd ale i tak będziecie szukać błędów w naszych komputerach :D Bądźmy ludźmi ;) Straciłem możliwość gry na TOTY, straciłem możliwość zrobienia Nazario, teraz tracę też możliwość zagrania tych turniejów bo dochodzę do np półfinałów, spadają fpsy i tyle byłoby z mojej gry. Tylko jeden tydzień gra chodziła w miarę poprawnie... premiera była we wrześniu... zaraz przyjdzie wiosna, gdzie człowiek ma znacznie ciekawsze rzeczy do robienia ;)
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago1,319 Posts