Forum Discussion

obrocik's avatar
obrocik
Newcomer
12 hours ago

Pad nie działa w rivals

Witam od 4 dni ea naprawia bląd z padami na pc zeby mogli grac w rivals czy to nie jest smieszne ze kupilem zeby zagrac sobie wczesniej niz inni gracze a blad nadal widnieje, wydaje mi sie ze juz gracze normlanie otrzymaja gre a osoby z tym problemem beda nadal sie uzerac przykre jest to ze taka gra nie umie szybko naprawic bledu tylko od 4 dni probuje i cos im nie idzie naprawde, myslalem ze teraz jest lepsza strona techniczna ale jednak sie mylilem chcialem dobrze ocenic ta gre ale jednak sie nie da bo sami sobie to utrudniaja. Powiem tak zenada straszna, probowalem wszystkiego i tak nadal sie nie da nic zrobic wszedzie dziala tylko nie tam gdzie chce czyli w rivalsach, poprostu super Dziekujemy EA, chociaż liczymy na jakas rekompensate, ale zapewne nic nie dostaniemy i zostaniemy opluci w twarze, jeszcze raz powiem zenada i fajnie jakby sie ten blad naprawil przed piatek bo chociaz jeden mecz bym chcial zagrac wczesniej niz inni gracze. 

6 Replies

• Jeszcze w dodatku EA_Kalina, pisze ze sztab naprawia, a naprawia to juz od 4 dni ;D

• Mam dokładnie to samo. Próbowałem wszystkiego. Gra kupiona przez steam. Domagałem się zwrotu, bo gra kupiona w przedsprzedaży, a nic nie zagrałem. Oczywiście odpowiedzieli negatywnie

• Specjalnie sprawdzałem jeszcze raz xbox i gamesir działa bezproblemowo w każdym trybie...może czas zainwestować w nowego pada, taki gamesir lite 2 to wydatek rzędu stówa lub mniej.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.205 PostsLatest Activity: 4 minutes ago