Forum Discussion
Czy tylko ja po zagraniu dzisiaj 5 meczów w division rivals w trakcie rozgrywki dostałem powiadomienie że moje połączenie z przeciwnikiem zostało utracone? Po mimo tego że do momentu dopóki wygrywałem i wyrzuciło mnie z gry i nie to że zadania nie zostały zaliczone, to do tego zwycięstwa mi nie zaliczyło z 5 meczów miałem taką sytuacje 4 razy, a najlepsze jest to że mecze są rejestrowane jak sprawdzałem status połączenia w ea i w historii meczów są te mecze zarejestrowane + moje połączenie ma wynik 99/100 :D. Dużo z was miało taki problem?
- ZurekWChlebie6 days agoNewcomer
mam to samo
- 1VAR3R6 days agoSeasoned Rookie
Dzisiaj to samo xd rozłącza mnie z każdego trybu i mam wiadomość, że utracono połączenie z przeciwnikiem to jest abstrakcja jakaś
- mastyerz6 days agoSeasoned Novice
Też tak mam, na rushu i rivals gram mecz i po 15min mnie wyrzuca z powodu utraty połączenia xd
- STOPROCENTJP6 days agoRising Newcomer
cześć u mnie jest to samo a już bym miał 5 mecz wygrany w rivals i nagle wyrzuca i meczów nie zalicza wcale
- 8ca254ed8af34c006 days agoNew Novice
Mam to samo.. Jak to naprawić?
- kisza076 days agoSeasoned Newcomer
Szkoda gadać zagralem 2 drafty wywalilo mnie przy wyniku do przodu i dostalem nagrody za przegrana xd
- dxmixxnek6 days agoRising Novice
to samo. niedorzeczne to jest
- Arczi336 days agoRising Newcomer
Niestety mam to samo, przy wyniku 4:1 robię zmiany i pyk.. wywala mnie. I tak 3 mecz z rzędu. Zapewne po patchu. :/ pomine fakt, że jak nawet chciałem zagrać mecz połączyło mnie, niby wszystko hula... Idzie do pokazania składów lub nazwy klubów i wyrzuca komunikat dobrze znany "utracono połączenie z przeciwnikiem..."
- Kris899G6 days agoSeasoned Novice
ta sama sytuacja u mnie
- StzryBezCzapki5 days agoNewcomer
u mnie tak samo błagam niech ktos pomoże
- kalineQu205 days agoSeasoned Newcomer
Mi pomogło wyłączenie cross-play
- GorkaToZiomal5 days agoNew Novice
nie ma na to pomocy raczej, trzeba czekac na pomoc od ea ale kiedy ona nadejdzie... to juz pewnie po fch
About FC 26 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
FC26 - crashuje na PC
Solved5 hours ago- 6 hours ago