Forum Discussion

TubiJunior's avatar
TubiJunior
New Rookie
1 day ago

Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre

Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do meczu to sie cos rozwala i mam 10 fps wczoraj dzialalo wszystko jakims cudem ale tylko 1 odpalenie i po strzeleniu gola znowu 10 fps a jak ziomek mnie sfaulowal i dostalem wolnego to sie naprawiło.

Prosze o pomoc bo ta gra to juz stan umysłu jest.

2 Replies

• TubiJunior's avatar
    TubiJunior
    New Rookie
    3 hours ago

Ostatnie 3 odpalenia wygladały tak ze 1 zadzialalo ale gdy z altabowałem to znowu mialem 10 fps i kolejne 2 to były gdy wlaczalem mecz to jak sie wlaczyla cut scenka skladow w rivals to mi sie zepsuło nakładki mam wyłączone ale z włączonymi tez psuło.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Hej TubiJunior​ 

Na początek sprawdź, czy masz wyłączone wszystkie nakładki działające w tle, takie jak EA app, Discord, Steam czy Xbox Game Bar. Warto też naprawić pliki gry z poziomu aplikacji, z której uruchamiasz FC 26.

Jeśli problem nadal będzie występował, wrzuć proszę plik DxDiag. Jeśli możesz, daj znać czy dzieje się to zawsze po określonych momentach (np. gol, rzut wolny) - to pomaga lepiej zawęzić problem.