FaZe1DavidNewcomer2 days agoProblem z aplikacja mobilnąJak odblokować rynek w aplikacji mobilnej? Nie mam zadnych kar ani nic
Recent DiscussionsOpuźnienie w division rivals (imputlag) Podczas gry w trybie Division Rivals w EA Sports FC 26 na PC mam bardzo duże opóźnienie (input lag).Moje akcje w grze (np. podania, strzały) wykonują się dopiero po około 1–2 sekundach, mimo że: ...lagi w grze Mam dobry komputer który wyciąga po 600fps na najlepszych ustawieniach w fortnite. Po zakupie gry do świąt gra działała płynnie, lecz po nich wyszstko sie zepsuło. W ciągu jednego dnia gra może dzia...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Utrata połączenia Mam pytanie czy oddacie mi 3 wygrane w mistrzostwach z waszej winy za problemy z połączeniem? Teraz jest dobre piki w plecy i to nie pierwszy raz i miarka sie przebrała. Mam poważny problem w FC 26 Ultimate Team Mam poważny problem w FC 26 Ultimate Team. Nie mogę odblokować rynku transferowego, mimo że ukończyłem wszystkie wymagania wyzwania „Ryzykowna gra". Szczegóły problemu: Zaliczyłem wszystkie p...