Forum Discussion
14 Replies
- Wicek1987PL4 days agoNew Rookie
Już mnie zaczyna śmieszyć ta cała sytuacja.
Generalnie rozwiązania które proponujecie poprostu nie działają. Zamiast udawać, że pracujecie weźcie si do roboty, albo oddajcie kase.
- Sefe__v24 days agoSeasoned Novice
nic to nie dało wypełniłem ankietę
- Sefe__v24 days agoSeasoned Novice
Dzięki za poradę ale denerwuje mnie to że wydałem 300zl na grę ,która nie działa
- EA_Kalina5 days ago
Community Manager
Sprawdź czy opóźnienie znika na hotspocie z telefonu oraz po podłączeniu pada kablem USB do tylnego portu.
W przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj.
- Ayxoo6 days agoSeasoned Novice
Sefe__v2 w fut Champions też będziesz miał tylko jeszcze gorzej nie zmieniaj nic u siebie bo tylko coś pogorszysz to nie twoja wina tylko EA zobacz ile ludzie się na to skarży i ciągle ten sam problem
- Ayxoo6 days agoSeasoned Novice
EA_Kalina niesamowite że tyle ludzi się na skarży a wy dalej myślicie ze to wina czyjegoś internetu ja mam na kabel podpięte i na waszym teście wyszło 97% i zero utraty pakietów to jest wina serwerów a nie graczy w każdej innej grze wszystko działa super tylko oczywiście w fc opóźnienie jak bym miał 100 pingi
- Sefe__v26 days agoSeasoned Novice
posiadam kable ethernet
- Sefe__v26 days agoSeasoned Novice
dolaczam dxdiag bardzo proszę o sprawdzenie tego
- EA_Kalina12 days ago
Community Manager
wiciu1g kilku sekundowe lagi to najczęściej dwie rzeczy: sieć dławi się tylko w trybach online albo laptop wrzuca grę przez zintegrowaną grafikę i sterowniki robią zacięcia. Zróbmy tak: najpierw podłącz PC kablem Ethernet, zrestartuj router i wyłącz na czas testu VPN oraz wszystkie nakładki typu Discord Overlay, Xbox Game Bar, GeForce Experience. Potem w Windows Ustawienia - System - Ekran - Grafika przypisz FC 26 na Wysoka wydajność i odpalaj w pełnym ekranie. W grze ustaw stały limit 60 lub 120 FPS. Zaktualizuj oba sterowniki graficzne - Intel Iris Xe i NVIDIA RTX 3050 - a jeśli masz włączony Harmonogram GPU z akceleracją sprzętową, odznacz go i zrestartuj. Na koniec ustaw plan zasilania na Wysoka wydajność i sprawdź, czy lag znika online - jeśli nie, daj znać, dorzucę kolejne kroki.
- wiciu1g13 days agoSeasoned Novice
dolaczam dx diag
About FC 26 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 10 hours ago
- 12 hours ago