BrejkuuSeasoned Rookie8 months agoPROBLEM Z PADEM NA DIVISION RIVALS Witam mam problem, padem uruchamiam gre wczytuje profil itp. w szybkim meczu czy innym trybie jak rush dziala on poprawanie, a jak wejde w rivals to pad juz nie dziala, reaguje bo da sie podac czy co...Show More
Recent DiscussionsProblem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Czarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić. Zablokowane konto EA FC 26 Witam. Na początku czerwca EA zablokowało mi czteroletnie konto za rzekomą dystrybucję monet poza grą. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Zarabiałem monety wyłącznie przez rynek transferowy d...Lagi fc26 kupiłem gre w edycji ultimate, i od chyba 19 wrzesnia wszystko chodzilo super, lecz w okresie przed TOTY, zaczelo sie psuc tamten problem naprawilem. lecz teraz pojawil sie kolejny, jak zagram mecz n...Losowe crashe w trakcie meczu FC 26 - brak komunikatu błędu Gram na: GTX 1050 Tigra kupiona na Steam Na początku wszystko działa normalnie — mecz się ładuje, intro (rozgrzewka, stadion) działa bez problemu, sama rozgrywka też jest płynna. Miałem wcześni...