BrejkuuSeasoned Rookie7 months agoPROBLEM Z PADEM NA DIVISION RIVALS Witam mam problem, padem uruchamiam gre wczytuje profil itp. w szybkim meczu czy innym trybie jak rush dziala on poprawanie, a jak wejde w rivals to pad juz nie dziala, reaguje bo da sie podac czy co...Show More
st00rmerrSeasoned Newcomer7 months agodokładnie ten sam problem próbowałem już chyba wszystkiego mógłby sie ktoś tym w końcu zająć
Recent DiscussionsCzerwona kropka Czerwona kropka w prawym dolnym rogu ekranu,po co to jest? Czy ea ma świadomość że najnowszy wynalazek to rozwalanie ekranów oled? Przepustka Nie mogę wejść do karnetu (przepustki) bo jest napisane że przepustka jest niedostępna odinstalowałem grę i zainstalowałem i nie pomogło nie działa przez ultimete team i przez munu Crash do pulpitu podczas meczu w UT Witam, od dłuższego czasu wywala mnie z gry podczas meczu w Ultimate Team. Czasem jest to po minucie, czasem pod koniec, a czasem potrafię zagrać kilka meczy pod rząd i jest OK. Crashuje mnie do pul...RUSH Problem w rush polega na tym że w pewnym momencie meczu wyrzuca mnie z meczu i gra SI a ja mogę tylko oglądać, dzieje się to po ostatniej aktualizacji. Problem w rush Witam zauważyłem że podczas gry w rush w trakcie meczu nagle rozłącza mnie z gry. Nie tylko chyba mnie bo nagle znaczniki nad głowami zawodników które są w różnych kolorach nagle robią się szare i pr...