BrejkuuSeasoned Rookie7 months agoPROBLEM Z PADEM NA DIVISION RIVALS Witam mam problem, padem uruchamiam gre wczytuje profil itp. w szybkim meczu czy innym trybie jak rush dziala on poprawanie, a jak wejde w rivals to pad juz nie dziala, reaguje bo da sie podac czy co...Show More
Recent DiscussionsOpuźnienie w division rivals (imputlag) Podczas gry w trybie Division Rivals w EA Sports FC 26 na PC mam bardzo duże opóźnienie (input lag).Moje akcje w grze (np. podania, strzały) wykonują się dopiero po około 1–2 sekundach, mimo że: ...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Tor przeszkód fc 26 Jaja se robicie???? Osiem meczów wygranych straciłem przez te błędy! Co to ma być???? Oddawać mi wygrane!!! Profile szybki mecz na Xbox Series S W trybie szybki mecz gra wymuszała nadawanie nazw, dlatego mam przypadkowe, w stylu "aaa", aaaabbb itp. Nie mogę ich usunąć. Usuwanie profilu z poziomu gry nie działa, usuwałem w opcjach konsoli (lok...Problem z pauzą w trakcie spotkania. Podczas meczu czy to Division Rivals czy FUT Champions, jest jakiś bug, mianowicie gdy jest już mecz, i przeciwnik weźmie pauze to nie odlicza 30 sekund przerwy i nie wraca do meczu, tylko jest cały ...