Forum Discussion

BlueRajderGlory's avatar
10 hours ago

PROBLEM Z PINGIEM

Mam problem z routingiem i opóźnieniami w grze EA FC 26.  
Jeszcze niedawno byłem przypisany do serwera w Warszawie, gdzie ping wynosił ok. 6–8 ms.  
Obecnie trasa prowadzi mnie przez dalsze węzły (np. Frankfurt, Zayo, a czasami aż przez USA), przez co ping wzrósł do 16–18 ms i gra działa gorzej.  

Robiłem TRACING ROUTE i naprawde:

ruch idzie przez Zayo do Frankfurtu → Paryż → i dalej zamiast zostać w Europie.

leci aż do USA IAD VIRGININHA WASHINGTON DC, a stamtąd wraca do EA.

Ping Końcowy 111-119 HOP zupełnie niepotrzebnie wysoki, bo fizycznie jesteś blisko serwerów EA (Warszawa, Frankfurt).

Mój operator  potwierdził, że ich sieć działa poprawnie i nie ma żadnych blokad.  

Pytanie do was co mam teraz zrobić żeby podpieli  moje ip pod bliższą trase jedynie na EA zmienił mi sie ping a docelowo na FC stalo sie to od marca pisałem do nich setki wiadomości a oni dalej uważają że to jest moja wina ale wydaje mi sie że odpisuje mi na to cały czas bot.Moje ip zostało podpiete pod gorszą trase i tak to zostało co mam teraz zrobić i gdzie wysłać wiadomość żeby w końcu ktoś mi to naprawił.

POZDRAWIAM !

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.221 PostsLatest Activity: 8 minutes ago