Forum Discussion
10 Replies
- EA_Kalina30 days ago
Community Manager
EA_Kalina wrote:
Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu.
Do nowego składu nie przypisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVOBaLiBru Daj znać, na którym etapie potrzebujesz dodatkowych wskazówek.
- BaLiBru30 days agoRising Newcomer
Jak to Mam zrobić bo trochę tego nie rozumiem
- Xx__seba12341 month agoNew Rookie
Dobra dziena dziala ale moze jakas rekompensata moze przekażesz dalej(jesli masz takie mozliwosci) dla nas ze nie moglismy grac?
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Super! Dzięki za potwierdzenie ixmxq
- ixmxq1 month agoNew Novice
EA_Kalina u mnie działa dziękuje za pomoc <33
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Dzięki za Wasze wpisy. Jeśli sytuacja jest wciąż aktualna poproszę Was o pzetestowanie gry, po założeniu nowego aktywnego składu.
Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu.
- Do nowego składu nie przypisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
- BogiLeader551 month agoRising Novice
Ten sam problem brak wejścia do UT i Sezony
- Xx__seba12341 month agoNew Rookie
Od wczoraj gdy mecze sie konczyly to wyskakiwal mi ten komunikat i wywalalo z UT i nie zaliczalo mecza czy wygralem czy przegralem a dzis to juz sie wejsc nie da i jest ten komunikat
hublu1234 działa ci już Ultimate Team bo mi dalej nie ?
Mam ten sam problem tylko ja na xbox series x nie mogę wejść do Ultimate Team.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar5 months ago
Community Manager