Van_der_lemSeasoned Novice1 day agoRe: Wpis do PSNUsługi online nie dostępne. Nie można korzystać z fc26!
Recent DiscussionsPytanie do tych co tam siedzą Witam pytanie do tych co tam siedzą jakie mają znaczenie aktualizacje? Co wnoszą? Jakie mają znaczenia cyfry w oweralach zawodnikonp. 99 prędkość a jest wolniejszy od obrońcy 85? Do czego służą t...Sezon 9 Witam, brak jest przeglądu postępów w sezonie nr 9 niedostępny jest panel z postępami. Komunikat : dostęp do sezonu 9 online jest niemożliwy należy spróbować pozxnirj i tak już od tygodnia . Season pass od około miesiąca mam problem z przepustką sezonową w EA FC 26 na PS4. Zrobiłem wymagane zadania, ale postępy w przepustce nie naliczają się poprawnie / przepustka nie działa tak, jak powinna. Na...Gwizdek sedziego Witam, nie działa podczas gry fc 26 gwizdek sędziego, szukałem różnych sposobów w ustawieniach konsoli i gry i dalej nie działa. lemek, Problem z ultimate team Witam mam problem z fc26 na PS4 mianowicie przy grze w ultimate team znajduje mi przeciwnika wybieram strój wszystko elegancko ładnie i podczas pokazywania składu przeciwnika wyskakuje komunikat że u...