Państwo jesteście naprawdę bezczelni. Fora są dosłownie zalane podobnymi postami, a Państwo i tak wmawiacie graczom, że problem wynika z ich problemów z połączeniem (czyli dziesiątki graczy mają zepsute routery wymagające restartu, podobnie jak ich komputery/konsole). Fakt, że fala problemów zaczyna się po Państwa przerwie technicznej (praktycznie na równio z aktualizacją systemu Windows) z pewnością nie ma w tej kwestii nic do rzeczy.
Jestem zażenowany, że stosujecie Państwo taką spychologię na niekorzyść graczy, mimo że problem jest globalny. Oczywiście łatwiej zrzucić winę na graczy, umyć ręce od problemu i zarzucać dookoła, że problem leży po stronie graczy. Wielu z nas zmarnowało kupę czasu, bo serwery odłączały ludzi w trakcie meczów, a Państwo, nie diagnozując w żaden sposób problemu, proponujecie całkowicie bezużyteczne rozwiązania.
Abstrahując od tego, że pomoc w ramach "forum" to jakieś nieporozumienie, bo wybiórczo wybieracie Państwo posty, na jakie odpisujecie, a jak w przypadku tego problemu, proponowane przez Państwa rozwiązania są nietrafione i niesatysfakcjonujące graczy.
Fakt, że gra zaczęła działać poprawnie po FORMACIE WINDOWSA I KOLEJNEJ AKTUALIZACJI wydaje mi się, że jasno pokazuje, iż to po PAŃSTWA stronie leży problem, bo nie potraficie Państwo dostosować gry do systemu operacyjnego.
W kwestii braku przyznania rekompensat uważam, że jest to żałosne zachowanie z Państwa strony. Kontaktowałem się dzisiaj z czatem EA, po około godzinie i dwóch poprzednich konsultantach ostatecznie uzyskałem informację, że problem faktycznie jest znany i mają być prowadzone jakieś bliżej nieokreślone prace zmierzające do jego rozwiązania, a także, że być może zostaną przyznane rekompensaty po zdiagnozowaniu problemu.
Podejrzewam, że nie odpiszą Państwo, ale jednak chciałbym zobaczyć z Państwa strony trochę ludzkiego podejścia do graczy, a nie wiecznej spychologii.