Forum Discussion
7 Replies
- sushiburgir3 days agoRising Newcomer
+1
- Siwy1553 days agoSeasoned Newcomer
+1
- EA_Kalina2 days ago
Community Manager
Hej erhard55
Przeniosłam Twój wpis z innej dyskusji, która dotyczyła problemów z dźwiękiem w grze, żeby wszystko było bardziej czytelne i łatwiejsze do śledzenia dla innych graczy. Obecny post dotyczy trochę innej kwestii, dlatego w osobnym wątku łatwiej będzie sprawdzić informacje.
Wczoraj odbywały się zaplanowane prace serwisowe, więc możliwe, że miały wpływ na stabilność połączenia.
Jeśli problem pojawia się nadal, najczęściej pomaga odświeżenie sesji - zamknij grę, wyłącz PC na ok. 3 minuty i zrestartuj router, żeby połączenie złapało nową sesję.
Chcę też wyjaśnić, że nie ma możliwości zmiany wyniku meczu ani przywrócenia statystyk.
- Tv_Bolek2 days agoRising Novice
Z całym szacunkiem, ale Państwo sobie jaja z graczy robicie? Problem jest globalny, angielskie forum jest dosłownie zalane postami z tożsamym problemem, a z opisu problemu jednoznacznie wynika, że problem leży po państwa stronie, zwłaszcza poprzez niedostosowanie klienta gry do aktualizacji windows (niektórzy gracze podają taką przyczynę, mi natomiast zmiana aktualizacji nie pomogła w żaden sposób).
Sugestia "restartu routera" jest po prostu śmieszna. Ja przeprowadzałem wczoraj testy działania internetu na kilku urządzeniach i we wszystkich testach sieć wypadła dobrze, więc absolutnie nie przyjmuję do wiadomości sugerowanego rozwiązania.
Państwa podejście z "wyjaśnianiem, że nie ma możliwości zmiany wyniku meczu ani przywrócenia statystyk" to jawne plucie w twarz graczom, którzy Państwa utrzymują, kupując gry o wątpliwej jakości i ich zawartość dodatkową. Państwa nieudolność wprowadzania aktualizacji podczas przerw technicznych zabrała mi czas (trzy mecze zakończone walkowerem, więc zmarnowałem pół godziny życia), punkty w squad battles (a w okresie TOTS lepsze nagrody są ważne) i możliwość ewolucji piłkarza, która zakończyła się wczoraj o 19.00, kiedy nie można było rozegrać meczu.
No ale oczywiście, łatwiej lekceważąco podejść do tematu, przenosząc wątek związany z dźwiękiem i zupełnie wypiąć się na globalny problem, zarzucając graczom problem z ich połączeniem.
Serdecznie gratuluję podejścia i pozdrawiam.
- erhard552 days agoSeasoned Scout
Wszystko to prawda , całkowicie się zgadzam i popieram , tylko czy to coś da , pytanie retoryczne ?
- Tv_Bolek2 days agoRising Novice
W życiu, odpowiedź pod Twoim postem jest jedyna z całego polskiego forum odpowiedź na taki problem i pewnie tylko dlatego, że Pani (za ewentualny misgendering najmocniej przepraszam, sugeruję się imieniem) Kalina mogła sobie podpiąć inny post, żeby zrzucić winę na Ciebie za problemy i wypiąć się na wszystkich innych. Na angielskich forach ci cali moderatorzy odpowiadają, że "nie znają problemu", chociaż komuś niderlandzki support odpisał, że problem faktycznie istnieje.
W każdym razie absolutnie nie liczę, aby Pani Kalina nam tutaj jeszcze odpisała, skoro zdaniem EA to z nami jest problem, a nie z nimi :)
Zwróciłem się z problemem na czacie, jako że Pani Kalina o nas zapomniała. Po przeszło godzinie i 3 konsultancie dostałem informację, że "prowadzone są prace konserwacyjne i wielu graczy doświadcza tego problemu, przepraszamy", ale żadnych konkretów. Daję w załączeniu skopiowany czat.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager