Forum Discussion
26 Replies
- bstxgod21 hours agoSeasoned Rookie
Trzeba rozegrać +/- 30 meczy w różnych trybach, wykonać wszystkie zadania w zakładce foundations, zrobić salto a na koniec odczekać 24h
- Lovrance21 hours agoNewcomer
mam tak samo zablokowane , naprawde nerwy juz 3 dzien czekam ze zrobionymi wszystkimi zadaniami a tu dalej nic z tym nie zrobili kazdy cieszy sie grą a ja gram bez składu ...
- bstxgod20 hours agoSeasoned Rookie
Mordeczko zerknij w zakładkę nagrody w ewolucjach i tam znajdziesz tą ewolucję, która jest opisana w zadaniu. Jest to ewolucja WSTĘPU DO NAGRÓD więc wchodzisz w zakładkę nagrody i tam ona będzie jeżeli rozegrałeś te 3 mecze rush
- EA_Kalina20 hours ago
Community Manager
Hej wszystkim!
Na podstawie wypowiedzi graczy przygotowałam, podsumowanie wskazówek dotyczących odblokowania rynku transferowego:- Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
- Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
- Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).
About FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.209 PostsLatest Activity: 3 minutes ago
Recent Discussions
- 43 minutes ago
- 49 minutes ago
- 60 minutes ago