Forum Discussion
32 Replies
- NICOcsgo1233 months agoRising Newcomer
Ogólnie mam ten sam problem i nie wiem kompletnie co mam zrobić od kilku dni pisze do supportu ale każdy karze mi się uzbroić w cierpliwość jest to żałosne...
- bstxgod3 months agoRising Scout
Ja to samo, zadania zrobione, czekam od 5 dni i nadal web app i companion bez rynku
- bigsosik3 months agoNew Novice
Przecież ci kretyni sami nie znają odpowiedzi na to pytanie. Gralem w 25, nigdy nie mialem bana, czekam od ponad 60h zrobilem wszystkie zadania i też blok. Nie jesteś sam
- jabba15093 months agoRising Novice
Kubix__0006 mam ten sam problem wszystko skonczylem 2 dni temu i dalej nic
- jabba15093 months agoRising Novice
ja zrobilem all zadania a dalej nie mam nic beka z ea
- Kubix__00063 months agoNew Novice
Ja zrobiłem wszystkie ewolucje i zadania potrzebne i dalej nie działa, więc musimy czekać aż EA to naprawi. Po zakończeniu tych zadań powinniśmy dostać chociaż rynek tymczasowy, ale go nie dostaliśmy, a gdzie leży błąd to nie wiadomo
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Hej wszystkim!
Na podstawie wypowiedzi graczy przygotowałam, podsumowanie wskazówek dotyczących odblokowania rynku transferowego:- Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
- Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
- Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).
Mordeczko zerknij w zakładkę nagrody w ewolucjach i tam znajdziesz tą ewolucję, która jest opisana w zadaniu. Jest to ewolucja WSTĘPU DO NAGRÓD więc wchodzisz w zakładkę nagrody i tam ona będzie jeżeli rozegrałeś te 3 mecze rush
- Lovrance3 months agoNewcomer
mam tak samo zablokowane , naprawde nerwy juz 3 dzien czekam ze zrobionymi wszystkimi zadaniami a tu dalej nic z tym nie zrobili kazdy cieszy sie grą a ja gram bez składu ...
Trzeba rozegrać +/- 30 meczy w różnych trybach, wykonać wszystkie zadania w zakładce foundations, zrobić salto a na koniec odczekać 24h
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 55 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager