Forum Discussion

krystian7577's avatar
krystian7577
Rising Newcomer
19 hours ago
Solved

Ultimate Team problemy z wejściem w tryb

Witam czy ktoś z was też ma problem z FC26 mianowicie nie mogę wejść w tryb UT wyświetla się ,,w tej chwili połączenie z trybem ultimate jest nie możliwe wrócisz teraz do głównego menu FC HUB też się nie odpala wyskakuje że przepustką sezonowa jest teraz nie dostępna tak samo aplikacja companion pokazuje się komunikat że serwery EA są teraz niedostępne 

• Hej wszystkim, 

Dla potwierdzenia - opisany przez Was problem został rozwiązany. 

9 Replies

• Jakieś jaja... Godzina 3:15, człowiek wraca po pracy, by się zresetować... Zaczynam grę...  Po pierwszej połowie wywala mnie z UT... w ogóle z UT... Bo "serwery są przeciążone".

Już pisałem o tym kilka razy:  

Raz o tym, że jakiś czas temu wylosowałem zawodniczkę o nazwisku SEHITLER, a na koszulce jest ALARA (do dziś nierozwiązane, mimo, że "admin" twierdzi, że sprawa jest rozwiązana...

Sorry,  jak Wam się nie chce, to serio... dajcie sobie spokój... 

• matysku86's avatar
    matysku86
    Seasoned Newcomer
    18 hours ago

To samo mam kuzva :( EA taka ogromna i potężna firma a taką  MANIANE reprezentują 

I jak tu gracz ma dokonczyc RIVALSY ! Tak NIE mozna ! REKOMPESATA powinna jakas byc ! Tyle kasy wydajemy na gre by grac a NIE

• Jak długo jeszcze? Czekam od 3 godzin żeby zagrać ostatni mecz o awans do 2 ligi przed 9 godziną i dostać lepsze nagrody, a nigdzie nie ma żadnych informacji ile to ma trwać. Gdybym wiedział poszedłbym spać jak człowiek i na odpowiednią godzinę nastawił sobie budzik.

**bleep** z waszej strony 😥

• Problem z połączeniem Ultimate Team na konsoli ps5. Nie mogę się zalogować, wyskakuje błąd. Ktoś też tak ma? 

• kacper2002174's avatar
    kacper2002174
    Newcomer
    16 hours ago

Ja to samo próbuje ciągle wejść do ultimate ale ciągle wyrzuca, człowiek rivals chce dkonczyc jeden mecz zostało wygrać ale no jak zawsze chu... w dupe

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 hours ago

Hej wszystkim, 

Dla potwierdzenia - opisany przez Was problem został rozwiązany. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 41 minutes ago
1,276 Posts