Van_der_lemSeasoned Novice1 hour agoRe: Wpis do PSNUsługi online nie dostępne. Nie można korzystać z fc26!
Recent DiscussionsWpis do PSN Mam ten sam problem , brak możliwości wpisania się do PSN a co za tym idzie nie można grać online , ps plus tez nie działa choc człowiek za to płaci to nie może korzystać, no żenada totalna. Naprawc...Fc 26 serwery Podczas próby połączenia z usługami online gry pojawia się komunikat informujący, że serwery EA są obecnie niedostępne. W rezultacie nie można zalogować się do usług online ani korzystać z funkcji si...FC 26 zamyka się podczas logowania do konta EA mam taki problem który raz jest raz go nie ma gdzie wchodząc do gry logując się do ea w fc 26 automatycznie mnie wyrzuca nie wiem jak to nawet naprawić szukałem wiele odpowiedzi ale nie skutecznie Sezon 9 Witam, brak jest przeglądu postępów w sezonie nr 9 niedostępny jest panel z postępami. Komunikat : dostęp do sezonu 9 online jest niemożliwy należy spróbować pozxnirj i tak już od tygodnia . Gwizdek sedziego Witam, nie działa podczas gry fc 26 gwizdek sędziego, szukałem różnych sposobów w ustawieniach konsoli i gry i dalej nie działa. lemek,