Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

Van_der_lem's avatar
Van_der_lem
Seasoned Novice
1 hour ago

Re: Wpis do PSN

Usługi online nie dostępne. Nie można korzystać z fc26! 

No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Kowalitri's avatar

Wpis do PSN

Mam ten sam problem , brak możliwości wpisania się do PSN a co za tym idzie nie można grać online , ps plus tez nie działa choc człowiek za to płaci to nie może korzystać, no żenada totalna. Naprawc...
    Kowalitri
    13 minutes ago
  • kilerstoki's avatar

Fc 26 serwery

Podczas próby połączenia z usługami online gry pojawia się komunikat informujący, że serwery EA są obecnie niedostępne. W rezultacie nie można zalogować się do usług online ani korzystać z funkcji si...
    kilerstoki
    26 minutes ago
  • Plki3221's avatar

FC 26 zamyka się podczas logowania do konta EA

mam taki problem który raz jest raz go nie ma gdzie wchodząc do gry logując się do ea w fc 26 automatycznie mnie wyrzuca nie wiem jak to nawet naprawić szukałem wiele odpowiedzi ale nie skutecznie
    Plki3221
    32 minutes ago
  • Van_der_lem's avatar

Sezon 9

Witam, brak jest przeglądu postępów w sezonie nr 9 niedostępny jest panel z postępami. Komunikat : dostęp do sezonu 9 online jest niemożliwy należy spróbować pozxnirj i tak już od tygodnia .
    Van_der_lem
    3 hours ago
  • Van_der_lem's avatar

Gwizdek sedziego

Witam, nie działa podczas gry fc 26 gwizdek sędziego, szukałem różnych sposobów w ustawieniach konsoli i gry i dalej nie działa. lemek,
    Van_der_lem
    3 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago