KRIStoferinhoSeasoned Newcomer9 months agoW aplikacji companion nie działa rynek transferowyW aplikacji companion nie działa rynek transferowy chodź przyszła wiadomość że rynek został odblokowany
Recent DiscussionsFC26 Massive fps drop to 2fps Hello, i just bought the game and discovered really fun breaking issue inside the game, namely after some time and few games played my fps count drops to 2fps i just played today and found out that ...Ping 10 i nie stabilne połączenie 🤣🤣🤣 Ping 10 i w grze nie stabilne połączenie śmiech na sali a patologia dalej śpi dno pracusie ea dno🤣🤣🤣 błond z uruhamianiem dzendobry hciałbym zgłosić błont od kilku dni niemoge uruhomić po ładowaniu mam ekram carny i wyskakuje błond myśle ze to też problem z anty czitem fc 26 prubowałem wszystkih metod gre zakupiłem na e...Niemożliwe zaczęcie gry Dzień Dobry, Piszę tego posta z powody niemożliwości gry w FC26 wczorajszego dnia do godizny 23 czyli 28.07.2026. nic sie nie działo natomaist dzisiaj od samego rana wyskakuje błąd z niemożliwociaą...Gwizdek sedziego Witam, nie działa podczas gry fc 26 gwizdek sędziego, szukałem różnych sposobów w ustawieniach konsoli i gry i dalej nie działa. lemek,