KRIStoferinhoSeasoned Newcomer9 months agoW aplikacji companion nie działa rynek transferowyW aplikacji companion nie działa rynek transferowy chodź przyszła wiadomość że rynek został odblokowany
Recent DiscussionsPing 10 i nie stabilne połączenie 🤣🤣🤣 Ping 10 i w grze nie stabilne połączenie śmiech na sali a patologia dalej śpi dno pracusie ea dno🤣🤣🤣 FC26 Massive fps drop to 2fps Hello, i just bought the game and discovered really fun breaking issue inside the game, namely after some time and few games played my fps count drops to 2fps i just played today and found out that ...błond z uruhamianiem dzendobry hciałbym zgłosić błont od kilku dni niemoge uruhomić po ładowaniu mam ekram carny i wyskakuje błond myśle ze to też problem z anty czitem fc 26 prubowałem wszystkih metod gre zakupiłem na e...Niemożliwe zaczęcie gry Dzień Dobry, Piszę tego posta z powody niemożliwości gry w FC26 wczorajszego dnia do godizny 23 czyli 28.07.2026. nic sie nie działo natomaist dzisiaj od samego rana wyskakuje błąd z niemożliwociaą...Gwizdek sedziego Witam, nie działa podczas gry fc 26 gwizdek sędziego, szukałem różnych sposobów w ustawieniach konsoli i gry i dalej nie działa. lemek,