bombeelbeeRising Newcomer14 hours agoBłąd FC27Powie mi ktoś o co chodzi ? 🤔Błąd za błędem. Laguje strasznie i przeciwnicy jacyś inni... 20261009_170104.jpg1.3 MB
Recent DiscussionsWitam problem z cheaterem Straszliwie ciężki macie system zgłoszeń, żeby w ogóle to odnaleźć.. Filmu dodać się nie da.. trafiłem na jakiegoś bociarza, co nie dał mi sterować moimi piłkarzami i łatwo wygrał mecz, dlaczego...Brak zadan potrzebnych do odblokowania rynku W zakładce Zadania widzę tylko zablokowane zadanie „Wspinanie się po drabinie” z komunikatem, że muszę ukończyć poprzedni rozdział. Nie mam jednak żadnych wcześniejszych zadań i nie mogę przewijać li...Prośby o transfer W trybie kariery wciąż występuje problem z prośbą o transfer - ZADOWOLONY piłkarz bez ostrzeżenia informuje, że chce odejść. Następnie ta informacja zgodnie z przeznaczeniem blokuje możliwość przedłu...season pass hey, i just finished my season pass, and i wanted to take packs instead for diomande but something bugged and the game took diomande by its self. can i get some help? Xp Hello, I completed a task in EA SPORTS FC 27 that was supposed to reward me with 2,000 XP, but the XP has not been added to my account. I completed the task several hours ago and have already waite...