Forum Discussion

Burdzin's avatar
Burdzin
Seasoned Newcomer
4 days ago

Blokada kamery w widoku z przerywnika

Już dwa razy zdarzyło mi się, że w trakcie gry w SB kamera, która pokazywała przerywnik, np. przeprowadzaną zmianę zawodników została zablokowana na tym widoku.

Powoduje to, że nie można dokończyć meczu, ponieważ nie da się grać widząc piłkarzy na ławce rezerwowych i sędziego wpuszczającego zawodników.

Zmiana widoku w ustawieniach gry nie pomaga. Sterować piłkarzami na minimapie też się nie da. Działa jedynie X

Efektem tego jest przegrany mecz, stracone punkty, a co za tym idzie, gorsze nagrody za SB.

Czy jest sposób aby wymusić przywrócenie kamery aby dokończyć mecz?

Prośba o reset liczby zagranych meczy w SD w tym tygodniu o jeden.

Jest to mega irytujące (delikatnie mówiąc, nie używając odpowiednich słów do uczuć jakie  targają człowiekiem w takim przypadku, gdyż są to słowa powszechnie uważane za wulgarne)

2 Replies

• Burdzin's avatar
    Burdzin
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Cześć,

EA_Kuba​ - proszę uprzejmie, nie ma problemu. Niestety przy pierwszym wystąpieniu nagrałem tylko efekt, a w drugim pliku jest więcej do analizy.

EA_Kuba wrote:

poziomu forum nie mamy możliwości zmiany liczby rozegranych spotkań ani przywracania utraconych prób

Jeżeli z poziomu forum nie ma takiej możliwości, to gdzie i jak można to zgłosić, ponieważ tak jak pisałem w pierwszym post'cie na EA Help nie bardzo widać jak takie coś zgłosić

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej Burdzin​ 

Rozumiem frustrację i dzięki za zgłoszenie i szczegółowy opis sytuacji. Przekażę informacje o tym zachowaniu dalej. Jeśli problem pojawi się ponownie, przydatne byłoby również krótkie nagranie pokazujące moment, w którym kamera zostaje zablokowana.

Jeśli chodzi natomiast o prośbę o przywrócenie jednego meczu w Squad Battles, z poziomu forum nie mamy możliwości zmiany liczby rozegranych spotkań ani przywracania utraconych prób.