WiktoryjskiNewcomer2 days agoBrak otrzymania nagród za galerięUkończyłem zbiór podstaw, wiele zbiorów mam na S, a jednak nie otrzymałem tych dwóch nagródo co chodzi?
1 ReplyReplies sorted by OldestNTSJastrzab73Rising Rookie2 days agomam tak samo, czekam na rozwiaznie
Recent DiscussionsProblemy z serwerami EA Co jakiś czas kiedy gram mecze w ultimate team(draft, rivals, czy na bota) nagle w ciągu sekundy wywala mnie z meczu i z ultimate team do głównego menu. Gdzie pokazuje sie komunikat ze rozłączyło mni...Braki Witam wchodząc dziś na moje konto w ultimate team zauważyłem że brakuje kilku zawodników z mojego podstawowego składu brakowało również 100tys monet oraz zauważyłem że na liście transferowej zostało ...Brak animacji Witam, odbierając paczkę na pc za futchamp za 200 żetonów 3x88 kiedy ją kupiłem nie było animacji, a karty w środku odrazu się wyświetliły, co zepsuło tak naprawdę całą zabawę. Brak nagród za wykonane zadanie rivals Zagrałem mecz w 4 lidze rivals i miałem zadanie poboczne żeby strzelić ostatniego gola meczu wszytsko fajnie strzelam na 7:4w ostatniej minucie i pokazuje mi że nie zaliczone a był pick 82+ da się co...Coś z połączeniem mają problem EA Hej. Poraz kolejny mnie wywala z RUSH utracone połączenie znajomy ma to samo przez to mam komunikat o utraconych procentach w grze co jest z tą grą nick rafaju1981