WiktoryjskiNewcomer3 days agoBrak otrzymania nagród za galerięUkończyłem zbiór podstaw, wiele zbiorów mam na S, a jednak nie otrzymałem tych dwóch nagródo co chodzi?
1 ReplyReplies sorted by OldestNTSJastrzab73Rising Rookie3 days agomam tak samo, czekam na rozwiaznie
Recent DiscussionsProśby o transfer W trybie kariery wciąż występuje problem z prośbą o transfer - ZADOWOLONY piłkarz bez ostrzeżenia informuje, że chce odejść. Następnie ta informacja zgodnie z przeznaczeniem blokuje możliwość przedłu...Kolor koszulek sędziego Mając ustawione żółto-czerwone stroje i czarne jak wyjazdowe, które ustawiam jako strój rywala, sędzia ma również cały czarny strój. Nie mam zamiaru zmieniać koloru strojów, proszę o dodanie opcji us...Problemy z serwerami EA Co jakiś czas kiedy gram mecze w ultimate team(draft, rivals, czy na bota) nagle w ciągu sekundy wywala mnie z meczu i z ultimate team do głównego menu. Gdzie pokazuje sie komunikat ze rozłączyło mni...Karnet premium Kupilem wersję premium i do dziś nie mam karnety premium .. fc pointsy przyszły ale karnet dalej nie Zgłaszałem problem ale cisza niestety Poniżej screen z kupna wersji ultimate Hacker Przed chwila w fut champions trafilem na ziomka ktory przejął moj caly zespol i strzelal sobie bramki w polowie go wywaliło dziwne