kubispi00Newcomer4 days agoEa fc 27Co zrobić w takiej sytuacji? Rozpocząłem mecz na zawodowcu dokończyłem go normalnie i nie dostałem nic.1a1016e8a4f33-screenshotUrl.jpg359 KB
Recent DiscussionsBUG w SBC o HERO max 86 Miałem dziś ciekawą sytuację podczas robienia sbc o paczkę z hero max 86. Dorzucałem sobie na raty zawodników z klubu i magazynu do sbc za którymś razem jak wszedłem ponownie do sbc ustawiłem filtry ...Kariera menadżerska dynamiczna Witam,robię karierę menadżerską dynamiczną i za zrobienie zadania nie dostaje w ogóle xp OT sezon 1 skrupulatność meczów pokazowych. Witam, Zrobiłem zadanie 2/4 po czym nie ma kolejnych zadań do zrealizwania zadania na Diomande, ogólnie wydaję mi że ni nalicza mi zadań sezon leci, ja nie zawszę będę miał czas je wykonać jak mam t...Kolory strojów sędziów Czy błąd dotyczący kolorow strojow sedziow ma zostac kiedys rozwiazany? To jest najprostsze co można zrobić, tymczasem nie moge zmienic strojow na takie ze w ktoryms meczu sedzia nie wygladalby jak m...Błąd z samoczynna zmianą zawodników Mam w formacji ustawione przykladowo Messi na CAM i Griezmann na ST. Oczywiscie wszystko zapisane, elegancko. Jak rozpoczynam mecz i wchodzę w taktykę to mam ustawionego Griezmanna na CAM i Messiego...