izinho13Rising Rookie3 days agoRivalsPo rozpoczęciu meczu rywal wziął pauzę i poddał mecz nie zaliczylo zwycięstwa,znowu ea sobie nie radzi?
Recent DiscussionsBrakujące klawisze i kolejne błędy w grze Brak przycisków do obrony rzutów karnych oraz zmiany gdzie mamy posłać piłkę przy wolnych/ rzutach rożnych. Jest to bardzo uciążliwe bo są gdzieś w grze i nie można je zmienić pod siebie to strasznie...Blokada kamery w widoku z przerywnika Już dwa razy zdarzyło mi się, że w trakcie gry w SB kamera, która pokazywała przerywnik, np. przeprowadzaną zmianę zawodników została zablokowana na tym widoku. Powoduje to, że nie można dokończyć m...Problem z zaliczeniem zadania „Handel kwitnie” Około tydzień temu wykonałem całą kategorię WBS „Wstęp do usprawnionych WBS”, w tym „Handel kwitnie” i do dzisiaj nie mam zaliczonego zadania „Handel kwitnie” w kategorii „Marzenia o pierwszym składz...Coś z połączeniem mają problem EA Hej. Poraz kolejny mnie wywala z RUSH utracone połączenie znajomy ma to samo przez to mam komunikat o utraconych procentach w grze co jest z tą grą nick rafaju1981 rozłączenie po skończonym meczu(wygranym) komunikat o utraceniu połączenia mimo że połączenie sieciowe stabilne cały czas