BlanksiuRising Newcomer5 days agobeta Dostalem kod beta, zainstalowalem gre przeszedlem poradniki i jedyne co mi sie wyswietla to fc news mimo tego ze w mailu mialem napisane ze mam dostep do ultimate team
EA_KubaCommunity Manager4 days agoHej Blanksiu Przy uruchamianiu gry usuń plik ustawień osobistych i utwórz nowy. Daj nam znać czy tryby pojawiły się po tej czynności.
Recent DiscussionsCzy będzie poprawione mechaniki Witam temat zamknięty bo niby przypominał inny olewany temat. Jak w temacie czy bedą poprawiane mechaniki stylów gry pressing i posiadanie piłki. Opisałem problem w pod forum FC 26, który jest olewan...Kod beta na xbox Co moge zrobić gdy gram na PlayStation 5 a dostałem kod na xboxa którego nie posiadam? Beta Dostałem maila z kodem do wykorzystania do playtestów ale gdy pobrałem grę zrobiłem tutoriale i mogę gapić się w ekran gdzie pisze jedynie Fc News i 3 zakładki ustawień. Nie wiem czy to była pomyłka ...beta Dostalem kod beta, zainstalowalem gre przeszedlem poradniki i jedyne co mi sie wyswietla to fc news mimo tego ze w mailu mialem napisane ze mam dostep do ultimate team Zły region klucz fc 27 Witam, Dostałem maila z kodem do beta fc 27, po wpisaniu kodu na ps5 mam informacje o złym regionie i nie mogę pobrać gry. Proszę o pomoc