50jmbtf12bc3Seasoned Newcomer3 days agoBug Mam bug ponieważ zniknął mi przycisk powiązać konto my ID 1109874111551827968 IMG_7324.png1.5 MB
EA_KalinaCommunity Manager3 days agoHej 50jmbtf12bc3 Udzielam Ci odpowiedzi w innej dyskusji, a zatem obecny wątek zamykam jako duplikat.
Recent DiscussionsAdd "National Team Only" option in FC 27 Manager Career Mode Hello EA Sports Team,I would like to suggest a highly anticipated feature for the upcoming FC 27 Career Mode. Currently, in Manager Career, it is impossible to manage only a national team from the ve...Czy będzie poprawione mechaniki Witam temat zamknięty bo niby przypominał inny olewany temat. Jak w temacie czy bedą poprawiane mechaniki stylów gry pressing i posiadanie piłki. Opisałem problem w pod forum FC 26, który jest olewan...Beta testy Mam pytanie czy beta testy są w ogóle dostępne w Polsce i czy jak spełniam wszystkie warunki to mogę się jeszce spodziewać kodu ? Wersja pudełkowa(box) na PC Witam, czy kupując grę FC 27 na PC w wersji box czyli pudełko z kluczem w środku na stronie typu media expert, rtv itp będę mógl grę aktywować na EA APP czy tylko na platformie Steam? Odpowiadając ...FC 27 Career Mode – Please Increase the Bench Limit to 12–15 Players Please increase the technical limit for substitutes on the bench in Career Mode from 9 to at least 12 or 15 players. The current 9-player limit does not accurately reflect real football. Differen...