50jmbtf12bc3Seasoned Newcomer26 days agoBug Mam bug ponieważ zniknął mi przycisk powiązać konto my ID 1109874111551827968 IMG_7324.png1.5 MB
EA_KalinaCommunity Manager25 days agoHej 50jmbtf12bc3 Udzielam Ci odpowiedzi w innej dyskusji, a zatem obecny wątek zamykam jako duplikat.
Recent DiscussionsTryb 60 fps na switchu 2 Słyszałem że zostala upublikowana informacja o 30 fps. I że nadal będzie. Tyle jakby nie rozumiem każdą inną grą od ea 2k itd mają 60 fps więc czemu my nie mamy. Jesteśmy gorsi ? Wysłuchajcie na...Mogę prosić o pomoc nie mam transakcji na koncie po zakupie preorda fc 27 Na moim koncie nie ma info o pobraniu środków za zakup fc 27 a mam na koncie na Xboksie że posiadam ten produkt w tamtym roku miałem to samo kupiłem prreorder i w dzień kiedy można było stać była inf...Czy będzie poprawione mechaniki Witam temat zamknięty bo niby przypominał inny olewany temat. Jak w temacie czy bedą poprawiane mechaniki stylów gry pressing i posiadanie piłki. Opisałem problem w pod forum FC 26, który jest olewan...Herb klubu Motor Lublin Dzień dobry, W ostatnim sezonie klub Motor Lublin korzystał z herbu jubileuszowego, który obowiązywał tylko jesienią sezonu 2025/26. W całości sezonu 2026/27, klub powrócił już do swojego standardow...gra jest nie grywalna doslownie bramkarze **bleep** robia a obroncy z szybkoscia po 90+ biegaja gorzej niz zawodnik z ocena biegania ponizej 70