Forum Discussion

Areczek995's avatar
Areczek995
Seasoned Newcomer
1 day ago

Fc 27 BETA

Dzień dobry. Otrzymałem zaproszenie do zamkniętej bety FC 27, w którym wyraźnie zaznaczono: „Platformy, na których możesz grać: PlayStation 5 i PlayStation 4”. Posiadam jedynie konsolę PS4. Jednak gdy realizuję kod na PS4, system PlayStation rozpoznaje go jako „EA SPORTS FC 27 Closed Beta PS5”. Czy mogliby Państwo sprawdzić moje zaproszenie i przyznać mi dostęp do wersji na PS4? Mogę przesłać zrzuty ekranu przedstawiające wiadomość z zaproszeniem oraz ekran realizacji kodu w systemie PlayStation.

2 Replies

• Areczek995's avatar
    Areczek995
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

W wiadomosci jest jasno napisane ze kod jest na ps4/ps5 po wpisaniu kodu ukazuje mi sie wersja wylacznie na ps5 i nie widac jej absolutnie wcale w bibliotece, nie rozumiem dlaczego nie da sie z tym absolutnie nic zrobic kontakt do was jest mocno ograniczony kazdy odmawia, beta konczy sie 25 sierpnia i co ja mam do tego czasu robic? Czekac na cud?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Areczek995​ 

Jeśli otrzymałeś kod na inną platformę niż oczekiwana, nie mamy możliwości jego zamiany lub modyfikacji. Na tym etapie nie możemy wprowadzać zmian w poszczególnych zaproszeniach.