Adinskky0406Seasoned Newcomer25 days agoSolvedKod beta na xbox Co moge zrobić gdy gram na PlayStation 5 a dostałem kod na xboxa którego nie posiadam? EA_Kalina19 days agoMożesz spróbować skorzystać z narzędzia dostęnego na EA Help:
Recent DiscussionsJak działa oferta dwóch wersji w jednym w EA SPORTS FC™ 27 Podsumowanie Zakupiono EA SPORTS FC™ 27 na PlayStation®4 lub XBOX One? Dzięki ofercie dwóch wersji w jednym możesz ulepszyć grę do wersji na PlayStation®5 lub XBOX Series X|S bez dodatkowych opłat....EA SPORTS FC™ 27 - PC - wymagania sprzętowe Hej wszystkim! Tutaj znajdziecie dokładne wymagania sprzętowe PC potrzebne do uruchomienia EA SPORTS FC™ 27. Jeśli podczas gry występują u Was problemy, takie jak czarny lub niebieski ekran, awar...Tryb 60 fps na switchu 2 Słyszałem że zostala upublikowana informacja o 30 fps. I że nadal będzie. Tyle jakby nie rozumiem każdą inną grą od ea 2k itd mają 60 fps więc czemu my nie mamy. Jesteśmy gorsi ? Wysłuchajcie na...Mogę prosić o pomoc nie mam transakcji na koncie po zakupie preorda fc 27 Na moim koncie nie ma info o pobraniu środków za zakup fc 27 a mam na koncie na Xboksie że posiadam ten produkt w tamtym roku miałem to samo kupiłem prreorder i w dzień kiedy można było stać była inf...Czy będzie poprawione mechaniki Witam temat zamknięty bo niby przypominał inny olewany temat. Jak w temacie czy bedą poprawiane mechaniki stylów gry pressing i posiadanie piłki. Opisałem problem w pod forum FC 26, który jest olewan...