344er4Newcomer5 days agoNie działający web app Dzień dobry, od paru dni gdy wchodzę w aplikacje pojawia mi się następujący błąd, w załączniku przesyłam zdjęcie, Pozdrawiam Zrzut ekranu 2026-09-29 143528.png235 KBZrzut ekranu 2026-09-29 143518.png349 KB
EA_KubaCommunity Manager5 days agoCześć 344er4 Dzięki za zgłoszenie i załączone screeny. Na początek sprawdź proszę, czy problem nadal występuje po: wylogowaniu i ponownym zalogowaniu do Web App, wyczyszczeniu cache/cookies przeglądarki, sprawdzeniu aplikacji w innej przeglądarce.
Recent DiscussionsNiesłuszna blokada rynku transferowego. Hej, opiszę swoją sytuację z wczoraj. Skupowalem karty srebrne na rynku i sprzedawałem je z zyskiem po wysokich cenach. Zrobiłem na tym ponad mln coinsów. Wczoraj o 20 dostalem bana na rynek za "...Rynek transferowy Czy powie mi ktoś czemu mam dalej zablokowany rynek transferowy na web app? mam zrobione wszytkie zadania podstaw w ultimate team. Czekam juz z 4/5 dni, na stronie ea jest napisane ze 2 dni to max. c...SBCs are ruining the prestige of Icons. Bring back pure joy! Seriously, Icons should only be on the transfer market or in packs from playing the game. Adding them to mass SBCs completely ruins the prestige. When you buy a cool legend and then a week later ever...Brak zawartości za ea play pro Zakupiłem ea play pro i nie dostałem żadnych zawartości do gry fc 27. Support od ponad tygodnia mnie zlewa i przełącza do innego rozmówcy albo każe czekać. Nie mogę się doprosić o dosłanie tej zawart...Blokada rynku transferowego Kupowałem i sprzedawałem karty żeby uzupełnić galerię. Nagle dostałem na maila wiadomość od ea o blokadzie dostępu do rynku transferowego z powodu rzekomego przesyłania monet lub używania nielegalnyc...